Jídelní lístek

12.  (19. 3. 2018 - 25. 3. 2018)
Pondělí - 19. 3. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s nudlemi (vývar, koř. zelenina, vejce, mouka) (9, 1, 3)
2. Polévka 0,33 l Vločková polévka (vývar, koř. zelenina, oves. vločky, vejce, máslo, petržel) (3, 9, 1, 5)
3. Hlavní jídlo 360 g Pikantní kuřecí guláš, rýže (dr. maso, ml. paprika, slanina, ř. celer, paprika, chilli) (9, 1)
4. Hlavní jídlo 400 g Sekaná pečeně, vařený brambor, čalamáda (ml. maso, vejce, mouka, česnek, majoránka) (3, 7, 1)
5. Hlavní jídlo 350 g Kuřecí řezanka, hranolky (kuř. maso, pórek, mrkev, žampiony, paprika, kari) (1)
6. Salát 350 g Salát ze špenátu, rajčat a grapefruitu, pečivo (rajčata, špenátové listy, ol. olej, grapefruit, lim. šťáva) (1, 3, 7)
7. Salát 350 g Špagety s rajčaty a mozzarellou (špagety, rajčata, česnek, bazalka, ol. olej, mozzarella) (7, 1, 3)
Úterý - 20. 3. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s žampionovými knedlíčky (vývar, koř. zelenina, žampiony, vejce, mouka) (9, 3, 1)
2. Polévka 0,33 l Bramborová polévka (koř. zelenina, houby, brambory, majoránka, česnek) (1, 9, 3)
3. Hlavní jídlo 360 g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (koř. zelenina, okurka, šunka, smetana, citrón) (1, 3, 7, 9)
4. Hlavní jídlo 450 g Maminčino kuře (těstoviny, kuře, dr. játra, slanina, kari) (1, 3)
5. Hlavní jídlo 400 g Lečo s klobásou, vařený brambor (paprika, rajčata, cibule, vejce, klobása, brambory) (1, 3)
6. Salát 350 g Žampionový salát s chřestem, pečivo (žampiony, chřest, pórek, č. paprika, česnek, ocet) (7, 3, 1)
7. Salát 350 g Zelný salát s ananasem a zázvorem, pečivo (zelí, mrkev, č. cibule, ananas, zázvor, ocet, med, citr. šťáva, sezam) (1, 3, 11, 7)
Středa - 21. 3. 2018
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s rýží a hráškem (vývar, koř. zelenina, rýže, hrášek) (9)
2. Polévka 0,33 l Zeleninová polévka (brokolice, mrkev, květák, hrášek, smetana) (1, 7, 9)
3. Hlavní jídlo 350 g Cmunda po kaplicku (brambory, vejce, mouka, česnek, uz. maso, kys. zelí) (3, 1, 7)
4. Hlavní jídlo 360 g Kuře na kari, rýže (kuř. prsa, ananas, pórek, smetana, kari, petrželka, rýže) (1, 7)
5. Hlavní jídlo 400 g Moravské koláče, bílá káva (mouka, droždí, vejce, tvaroh, povidla, máslo) (1, 3, 7)
6. Salát 350 g Zeleninový salát s kukuřicí, pečivo (salát, okurka, mrkev, kukuřice, ocet, cukr, kopr) (3, 1, 7)
7. Salát 350 g Zeleninový karbanátek, vařený brambor, okurka (květák, brokolice, mrkev, okurka, brambory, česnek, vejce, strouhanka) (1, 3, 7)
Čtvrtek - 22. 3. 2018
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar se šunkovým svítkem (koř. zelenina, vývar, mouka, vejce, šunka) (1, 3, 7, 9)
2. Polévka 0,33 l Dýňová polévka s kysanou smetanou (dýně, máslo, cibule, smetana, česnek, muš. oříšek, kys. smetana) (7)
3. Hlavní jídlo 350 g Maďarský perkelt, špecle (h. maso, cibule, ml. paprika, rajčata, paprika, chilli) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Gazdovský zelný list, vařený brambor (zelí, mleté maso, smetana, paprika, brambory) (3, 1, 7)
5. Hlavní jídlo 350 g Vepřová kapsa plněná špenátem a sýrem, americký brambor (v. kýta, špenát, mozzarella, brambory) (1, 7)
6. Salát 350 g Francouzský salát, pečivo (brambory, vejce, fazolky, rajčata, paprika, salát, olivy, jogurt, dijónská hořčice) (3, 10, 7, 1)
7. Salát 350 g Bulgurové rizoto s hlívou (bulgur, hlíva, pórek, kukuřice, hrášek, mrkev, sýr) (7)
Pátek - 23. 3. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi (vývar, koř. zelenina, vejce, mouka, mléko) (1, 3, 7, 9)
2. Polévka 0,33 l Kaldoun (drůbeží drubky, mrkev, celer, divoké koření, máslo, petržel, nudle) (1, 3, 7, 9)
3. Hlavní jídlo 360 g Znojemská hovězí pečeně, rýže (h. maso, okurka, slanina, cibule, rýže) (1)
4. Hlavní jídlo 400 g Zapečené těstoviny s kuřecím masem (těstoviny, kuř. prsa, eidam, parmazán, smetana, česnek, muš. oříšek, petrželka) (1, 3, 7)
5. Hlavní jídlo 350 g Buchtičky s vanilkovým krémem (mouka, droždí, cukr, pudink, rum) (7, 3, 1)
6. Salát 350 g Paprikový salát s těstovinami, pečivo (paprika, cibulka, drobné těstoviny, salát, med, citrón, ol. olej) (1, 7, 3)
7. Salát 350 g Salát z červeného kysaného zelí, pečivo (zelí, mrkev, jablko, česnek, cukr, kys. smetana) (7, 3, 1)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše restaurace Koliba - Rustika

+420 775 990 908

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy