Jídelní lístek

33.  (13. 8. 2018 - 19. 8. 2018)
Pondělí - 13. 8. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s těstovinovou rýží (vývar, koř. zelenina., těstoviny) (1, 3, 9)
2. Polévka 0,33 l Květáková polévka (květák, mléko, vejce, kmín, vývar) (1, 3, 7, 9)
3. Hlavní jídlo 360 g Hovězí maso v křenové omáčce, houskový knedlík (hov. maso, smetana, křen, cibule, ocet, cukr) (1, 3, 7)
4. Hlavní jídlo 400 g Pečené kuřecí paličky na zelenině, br. kaše (koř. zelenina, cibule, raj. protlak, č. víno, divoké koření, rozmarýn) (7, 12)
5. Hlavní jídlo 350 g Mexické fazole, chléb (fazole, klobása, rajčata, chilli, cibule) (1, 3, 7)
6. Salát 350 g Salát s fazolovými lusky a vejcem, pečivo (faz.lusky,vejce,salát,rajčata) (7, 3, 1)
7. Salát 350 g Salát s fenyklem a avokádem, pečivo (okurka, salát, fenykl, avokádo, ol. olej, ocet, ředkvičky) (1, 3, 7)
Úterý - 14. 8. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s fridátovými nudlemi (vývar, koř. zelenina, mouka, vejce, mléko) (7, 3, 1, 9)
2. Polévka 0,33 l Kapustová s bramborem (kapusta, paprika, slanina, brambory, vývar) (1, 9)
3. Hlavní jídlo 450 g Halušky se zelím a uzeným masem (brambory, vejce, mouka, uz. maso, zelí) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Frankfurtská omáčka s vepř.masem,rýže (v.plec,paprika,mléko,uzenina) (1, 7)
5. Hlavní jídlo 3 ks Palačinky s čokoládou (mouka, vejce, mléko, čokoláda, cukr) (1, 3, 7)
6. Salát 350 g Salát Caesar (k. prsa,salát,krutony,ančovičky,majonéza,parmazán) (3, 1, 7)
7. Salát 350 g Omeleta se šunkou a žampiony,vař.brambor (vejce,šunka,žampiony) (3, 7)
Středa - 15. 8. 2018
1. Polévka 0,33 l Hovězí vývar s rýží a hráškem (vývar, koř. zelenina, rýže, hrášek) (9)
2. Polévka 0,33 l Čočková s uzeninou (čočka, uzenina, česnek, majoránka, cibule) (1)
3. Hlavní jídlo 350 g Smažené žampiony, vař. brambor, tatar. omáčka (strouhanka, žampiony, brambory, máslo) (1, 3, 7, 10)
4. Hlavní jídlo 350 g Lasagne bolognese (těstoviny, mleté maso, rajčata, bešamel, sýr) (1, 3, 7)
5. Hlavní jídlo 350 g Kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky (kuř. prsa, šunka, sýr) (1, 7)
6. Salát 350 g Salát s ředkvičkami, pečivo (alát, ředkvičky, okurka, rajčata, ol. olej, ocet) (1, 3, 7)
7. Salát 350 g Salát s rýžovými nudlemi a arašídy (nudle, salát, arašídy, mrkev, cuketa, chilli, med, sójová omáčka) (6, 3, 5)
Čtvrtek - 16. 8. 2018
1. Polévka 0,33 l Krupicová s vejcem (vývar, koř. zelenina, krupice, vejce) (1, 3, 9)
2. Polévka 0,33 l Zelná s klobásou (zelí, paprika, klobása, brambory) (1)
3. Hlavní jídlo 360 g Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (v. plec, koř. zelenina, okurka, hrášek, raj. protlak, smetana) (7, 1, 3)
4. Hlavní jídlo 350 g Kuřecí nudličky s pórkem a arašídy, rýže (kuř.prsa,pórek,arašídy,rýže) (1, 5)
5. Hlavní jídlo 350 g Srbské vepřové rizoto se sýrem (v.plec,rýže,eidam,zelenina, raj. protlak)
6. Salát 350 g Zeleninový salát se smaženým hermelínem, pečivo (okurka, salát, rajčata, cibulka, hermelín) (1, 3, 7)
7. Salát 350 g Bramborové noky s ricottou a špenátem (špenát, riccotta, smetana, parmazán, noky) (1, 3, 7)
Pátek - 17. 8. 2018
1. Polévka 0,33 l Drůbeží vývar s vaječným svítkem (vývar,zelenina,mouka,vejce,mléko) (1, 7, 9, 3)
2. Polévka 0,33 l Brokolicová polévka (brokolice, mouka, smetana, vývar, muškátový oříšek) (1, 9, 7)
3. Hlavní jídlo 450 g Pečený králík na česneku, br. knedlík, špenát (rálík, slanina, česnek, špenát, brambory, mouka, vejce) (1, 3)
4. Hlavní jídlo 400 g Těstoviny s mletým masem a žampiony (ěstoviny, mleté maso, cibule, žampiony) (1, 3)
5. Hlavní jídlo 350 g Vepřová játra na roštu, opeč. brambor, tatar. omáčka (v. játra, brambory) (3, 7, 10)
6. Salát 350 g Okurkový salát se zakysanou smetanou a koprem, pečivo (okurka, č. cibule, kopr, zakysaná smetana, balzamico) (1, 3, 7)
7. Salát 350 g Salát s uzeným kuřecím masem a vejcem, pečivo (salát, rajčata, uzené kuř. maso, vejce, majonéza, dijonská hořčice) (1, 3, 7, 10)

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ, Vaše restaurace Koliba - Rustika

+420 775 990 908

OBJEDNÁVKY NA NÁSLEDUJÍCÍ DEN NEJPOZDĚJI DEN PŘEDEM DO 12:00

Tvorba www stránekROXIT s.r.o. - Správa IT, Webové aplikace, Kamerové systémy